Life hacks


Jag försöker använda mig av följande life hacks:

Att vistas ute i naturen. Det här är bland det bästa jag vet för att fylla på med kraft igen. En kollega till mig sa en gång att det kändes som att hon landade när hon hade varit ute i skogen och promenerat. Jag brukar tänka på det ibland, hur mycket jag håller med henne om det, hur stresspålagringar försvinner och hur rofylld jag blir av att ha varit ute i naturen. 

Att ladda kaffekokaren på kvällen och bara behöva trycka igång den på morgonen för att få kaffe. Ett enkelt sätt att måna om sig själv när man är trött och kaffesugen. 

Tänka good enough om föräldraskap och det mesta i livet. Det hjälper mig att påminnas om att good enough räcker bra när jag tillfälligt går vilse i glansbilder. Det banar väg för vardagslyckan, den som lätt trycks undan av perfektionistiska mål, den lyckan som jag vill vara rädd om och omfamna.

Ha små roliga saker att se fram emot, sådant som ger silverskimmer till en vanlig dag, som att fika med någon man tycker mycket om, titta på en favoritserie och att göra en liten utflykt. 

Tänka på det finaste som hänt under dagen eller på något jag känner mig tacksam för just precis innan jag ska somna. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En liten panda

En hälsning med sommarsmak

Ett eget makeri